سه شنبه 28 مهر 1405 - Tue 20 Oct 2026
  • لاوروف امروز در تهران + فیلم

  • تدریج جواب داد؛ واردات بنزین متوقف شد

  • مهرداد اخلاقی با حکم رئیس جمهور رسما وزیر دفاع شد

  • بن‌گویر خطاب به یهودیان فرانسه: به خانه‌تان بازگردید

  • خاطره‌ای از شهید نیل فروشان

  • محله‌ای در ترکیه زیر آب رفت / فیلم

  • از دره درخشان تا قبرستان آمریکایی‌ها در ارومیه / عکس

  • پیام تبریک سرلشکر وحیدی در پی قهرمانی جهان

  • ماجرای شهید مظلوم با لباس‌های‌ عجیب

  • ما برای تصمیم‌های احمقانه آمریکا و اسرائیل لحظه‌شماری می‌کنیم

  • ماجرای حمله منافقین به نهادهای حاکمیتی چه بود؟+ فیلم

  • قیمت تخم‌مرغ امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • پیام تبریک رهبر انقلاب در پی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد زیر ۲۳ سال

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه 27 مهر ۱۴۰۵

  • انتشار فیلم و عکس از حملات یمن مجازات دارد

  • فوری /احتمال پیک آنفلوآنزا در آبان‌ماه

  • فرار اینشتین، مرگ ادیسون و فتح زهره / عکس

  • کیفیت دوران پیری زنان با قهوه

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵

  • هشدار درباره افزایش ابتلا به HPV

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 356024
    تاریخ انتشار: 29/مهر/1402 - 19:30

    دستگیری ۵ دلال ارزی در تهران/ گردش مالی ۱۵۳ میلیاردی طی ۲ ماه

    جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری پنج فعال غیرمجاز ارزی با گردش مالی بیش از ۱۵۳ میلیارد ریال خبرداد.

     دستگیری ۵ دلال ارزی در تهران/ گردش مالی ۱۵۳ میلیاردی طی ۲ ماه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم ،

    جانشین فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری پنج فعال غیرمجاز ارزی با گردش مالی بیش از 153 میلیارد ریال خبر داد.

    سردار مسعود مصدق در تشریح جزئیات این خبر گفت:‌ به دنبال اقدامات فنی و اطلاعاتی در مبارزه با اخلال‌گران بازار ارز و درپی کسب خبری  مبنی بر فعالیت غیرمجاز ارزی از سوی افرادی در یک دفترکار در  محدوده نارمک تهران عوامل پلیس امنیت اقتصادی، شناسایی و دستگیری متهم یا متهمان را در دستورکار خود قرار دادند.

    وی با اشاره به اقدامات ماموران گفت:‌ تحقیقات اولیه حاکی از آن بود که فردی با همکاری چهار تن از همدستانش از سال 1400 به خرید و فروش غیر مجاز ارز می‌پردازد. در ادامه با توجه به سوابق موجود و اسناد جمع‌آوری شده مشخص شد متهمان طی کمتر از دو ماه بیش از 300 هزار دلار آمریکا به ارزش 153 میلیارد و 600 میلیون ریال معاملات ارزی داشته‌اند.

    مصدق ادامه داد:‌ همچنین در فاز بعدی تحقیقات پلیسی و استعلام های انجام شده مشخص شد متهمان از دلالان ارزی بوده و 117 فقره حساب بانکی مرتبط با این افراد فعال است. این چهار متهم با اجاره کارت ملی سایر افراد اقدام به خرید ارز سهمیه‌ای و سپس فروش آن به نرخ  آزاد کرده بودند.

    جانشین رئیس پلیس تهران بزرگ گفت:‌ با تکمیل تحقیقات پلیسی و انجام پی‌جوئی‌ها تکمیلی، متهمان پس از هماهنگی‌های قضائی در مخفیگاهشان در محدوده نارمک تهران دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شدند که در جریان بازجویی‌های انجام شده به جرم خود اعتراف کردند. این چهار نفر پس از تکمیل تحقیقات پلیسی و به منظور ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند. تحقیقات تکمیلی ماموران در این خصوص ادامه دارد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما